Byggfirmor i Hålanda - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hålanda

Annons:
I staden Hålanda finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Hålanda. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hålanda att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Hålanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hålanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hålanda samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hålanda kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hålanda

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hålanda. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Hålanda Bygg & Konsult AB
Verle 375
446 96 HÅLANDA


Glenn Hall Invest AB
Viesbacke 230
446 96 HÅLANDA


3spadar AB
Höga 220
446 96 HÅLANDA


Fakta om Hålanda

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här hittar du mer information om staden Hålanda.

Rekommenderade byggfirmor i Hålanda

Att hitta en byggfirma i Hålanda som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hålanda som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hålanda som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.