Byggfirmor i Hålta - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Hålta

Annons:
I staden Hålta finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Hålta. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Hålta att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Hålta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Hålta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Hålta samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Hålta kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Hålta

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Hålta. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Snickarjansson i Hålta AB
Lökebergsv. 24
442 95 HÅLTA


Hålta Entreprenad AB
St. Risby 510
442 95 HÅLTA


Sht Entreprenad Väst AB
Granneby 210
442 95 HÅLTA


Jonas Andersson Bygg & Entreprenad I Kungälv AB
Lilla Risby
442 95 HÅLTA


Jonas Anderssons Bygg och Entreprenad
L. Risby 190
442 95 HÅLTA


Ericson Entreprenad i Aröd
Vävra 170
442 95 HÅLTA


Tomtom Bygg
St. Risby 630
442 95 HÅLTA


Across Transport O Montage
Veneröd 437
442 95 HÅLTA


Fakta om Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här hittar du mer information om staden Hålta.

Rekommenderade byggfirmor i Hålta

Att hitta en byggfirma i Hålta som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Hålta som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Hålta som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.