Byggfirmor i Harestad - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Harestad

Annons:
I staden Harestad finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 3 olika byggfirmor i Harestad. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Harestad att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Harestad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Harestad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Harestad samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Harestad kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Harestad

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Harestad. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kungälvs Hästtransportcenter
V. Röd 355
442 74 HARESTAD


S:t Jörgens Snickerier
Flateby 140
442 74 HARESTAD


Mur & Fastighetstjänst I Väst, AB
Hammar 300
442 74 HARESTAD


Fakta om Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här hittar du mer information om staden Harestad.

Rekommenderade byggfirmor i Harestad

Att hitta en byggfirma i Harestad som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Harestad som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Harestad som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.