Byggfirmor i Horred - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Horred

Annons:
I staden Horred finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 12 olika byggfirmor i Horred. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Horred att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Horred.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Horred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Horred samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Horred kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Horred

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Horred. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Murteamet AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Toftakärr Bygg AB
Hökhult Dammhyddan
519 90 Horred


Mortensens Mureri AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Firma Svca - Byggtjänst
Helsjöv. 18
519 90 Horred


Lms Betongteknik
Kanared Näverås
519 90 Horred


Norström, Anders
Elinegärde Bergsjön 1
519 90 Horred


Horreds Byggpower AB
Stationsv. 40
519 31 HORRED


Benny Isberg M.E.F.
Måndagsv. 3
519 30 Horred


Detol AB
Sundholmen Hinnared
519 90 Horred


Hans Johansson Bygg i Horred
Vassev. 5
519 30 Horred


Robin Olofsson Bygg AB
Linnev. 11 G
519 31 HORRED


Fiber Väster Om Viskan Ekonomisk Förening
Lindhult Hålegärde 2
519 90 Horred


Fakta om Horred

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här hittar du mer information om staden Horred.

Rekommenderade byggfirmor i Horred

Att hitta en byggfirma i Horred som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Horred som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Horred som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.