Byggfirmor i Kållekärr - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kållekärr

Annons:
I staden Kållekärr finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 13 olika byggfirmor i Kållekärr. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kållekärr att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Kållekärr.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kållekärr hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kållekärr samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kållekärr kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kållekärr

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kållekärr. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

MiljöBoHus
Gunneby 60
471 93 Kållekärr


F.C Maritima
Wallhamn 1-20
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Broks Bygg AB
Brok 55
471 93 Kållekärr


Roland Karlsson Byggnadsfirma
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR


Anders Borg Solutions
Kåtorp 14
471 93 Kållekärr


Roland Karlsson Byggnadsfirma AB
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR


Petzon Snickeri & Inredning AB
Åseby 13
471 93 Kållekärr


D & D Tjörn HB
Röseliden 58
471 93 Kållekärr


Ribe Bygg AB
Röra Strandv. 40
471 93 Kållekärr


Hantverkarpoolen Väst AB
Nicklassons Väg 10
471 94 KÅLLEKÄRR


AB Hugra
Huseberg 115
471 93 Kållekärr


Konrads Byggfirma På Tjörn
Rävlanda 330
471 93 Kållekärr


Fakta om Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kållekärr.

Rekommenderade byggfirmor i Kållekärr

Att hitta en byggfirma i Kållekärr som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kållekärr som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kållekärr som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.