Byggfirmor i Kareby - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kareby

Annons:
I staden Kareby finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 10 olika byggfirmor i Kareby. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kareby att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Kareby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kareby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kareby samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kareby kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kareby

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kareby. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Gert Johanssons Byggservice i Kungälv AB
Myrebackav. 140
442 93 Kareby


Awcaw AB
Rishammar 164
442 93 Kareby


Jannes Håltagning
Arnebo 112
442 93 Kareby


Lökeberga Bygg
Höjer 160
442 93 Kareby


Ets Tak och Maskin
Oskarsberg 105
442 93 Kareby


Fkg Allservice
Ringby 220
442 93 Kareby


Tofta Entreprenad & Gård AB
Tofta 410
442 93 Kareby


Räfsal Snickeri AB
Rävsal 230
442 93 Kareby


Kareby Bredband Ek för
Rävsal 215
442 93 Kareby


Tc Tak & Byggservice
Hagenv. 42
442 93 Kareby


Fakta om Kareby

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kareby.

Rekommenderade byggfirmor i Kareby

Att hitta en byggfirma i Kareby som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kareby som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kareby som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.