Byggfirmor i Kinna - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kinna

Annons:
I staden Kinna finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 8 olika byggfirmor i Kinna. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kinna att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Kinna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kinna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kinna samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kinna kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kinna

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kinna. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Carlströms Plåt AB
Velingstorpsv. 23
511 56 KINNA


Express Service Sjuhärad
Murareg. 6 A
511 55 Kinna


Tilldahlen Entreprenad AB
Gullbergsv. 64
511 41 KINNA


Kinna Bygg AB
Sjögaslättsv. 20
511 59 Kinna


Multi Industri I Väst AB
Fastighet & Ställning I Väst, AB
Klockareg. 16
511 54 KINNA


JK Bygg & Fritid
Ehns g. 11
511 56 KINNA


LA-Fönster & Bygg
Fritslav. 21
511 57 Kinna


Fakta om Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kinna.

Rekommenderade byggfirmor i Kinna

Att hitta en byggfirma i Kinna som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kinna som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kinna som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.