Byggfirmor i Kungälv - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Kungälv

Annons:
I staden Kungälv finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Kungälv. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Kungälv att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Kungälv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Kungälv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Kungälv samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Kungälv kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Kungälv

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Kungälv. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Rattg. 4
442 40 Kungälv


Just Det, AB
Solbräckegatan 43
442 45 KUNGÄLV


Tellestams Byggnads AB
Bultg. 22
442 40 Kungälv


Kungälvs Snickeri AB
Bilg. 10
442 40 Kungälv


Fakta om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här hittar du mer information om staden Kungälv.

Rekommenderade byggfirmor i Kungälv

Att hitta en byggfirma i Kungälv som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Kungälv som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Kungälv som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.