Byggfirmor i Länghem - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Länghem

Annons:
I staden Länghem finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 4 olika byggfirmor i Länghem. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Länghem att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Länghem.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Länghem hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Länghem samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Länghem kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Länghem

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Länghem. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Lantdröm AB
Bragnum Svalegården 1 A
514 52 LÄNGHEM


Stures Sneck
Ingestorp Övre 1
514 44 Länghem


Börjes Byggtjänst Firma
Skolg. 10
514 43 LÄNGHEM


Olaussons Brunnsborrning & Service AB
SLÄTTELIDEN
514 52 LÄNGHEM


Fakta om Länghem

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Här hittar du mer information om staden Länghem.

Rekommenderade byggfirmor i Länghem

Att hitta en byggfirma i Länghem som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Länghem som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Länghem som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.