Byggfirmor i Otterbäcken - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Otterbäcken

Annons:
I staden Otterbäcken finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 1 olika byggfirmor i Otterbäcken. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Otterbäcken att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Otterbäcken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Otterbäcken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Otterbäcken samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Otterbäcken kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Otterbäcken

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Otterbäcken. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Kennas Bygg AB
Harpunv. 1
547 72 OTTERBÄCKEN


Fakta om Otterbäcken

Otterbäcken är en tätort i Gullspångs kommun, belägen vid Vänern där det finns en av de djupaste hamnarna i sjön. Otterbäcken har två stora industrier, Vänerply och Jonsac. Här finns också ett bandylag, Otterbäckens BK, som länge varit framgångsrikt i division 1 och ungdomsbandyn.

Yta: 146,62 hektar
Invånarantal: 722, år 2010

Här hittar du mer information om staden Otterbäcken.

Rekommenderade byggfirmor i Otterbäcken

Att hitta en byggfirma i Otterbäcken som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Otterbäcken som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Otterbäcken som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.