Byggfirmor i Timmele - byggfirmor.eu

Byggfirmor i Timmele

Annons:
I staden Timmele finns det ett antal olika byggfirmor som du kan välja mellan att anlita till ditt byggprojekt. Totalt så finns det 6 olika byggfirmor i Timmele. Om du inte hittar någon lämplig byggfirma i Timmele att anlita till ditt bygge, rekommenderar vi att du kontaktar byggfirmor i angränsande städer i Västra Götaland som ligger i närheten av Timmele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggfirmor som finns i Timmele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priserna på de olika arbeten som byggfirmor utför kan variera stort rekommenderar vi att du kontaktar flera olika byggfirmor i Timmele samt i närliggande orter för att få bästa pris på arbeten som t.ex. takläggning, renovering, tillbyggnad samt plattsättning.

De byggfirmor som finns i Timmele kan hjälpa dig med flera olika typer av hantverksarbeten relaterade till byggprojekt. Allt från att tillbyggnad av hus, renovera badrum, inreda övervåning till plattsättning och takläggning.

Byggfirmor i Timmele

Nedan hittar du alla byggfirmor som finns att anlita i Timmele. Här kan du får hjälp med bland annat renovering, plattsättning, tillbyggnad och takläggning.
Annons:

Oc Montage AB
Gårdav. 23
523 72 Timmele


UBAB Ulricehamns Betong AB
Betongv. 1
523 92 Timmele


Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Högryd Bygg & Fix AB
Hagmarksv. 8
523 72 Timmele


Stickor & Spån Byggnads AB
Nilsagården 234
523 92 Timmele


Timmele Bygg AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Fakta om Timmele

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här hittar du mer information om staden Timmele.

Rekommenderade byggfirmor i Timmele

Att hitta en byggfirma i Timmele som är pålitlig och genomför byggarbete till ett bra pris med hög kvalitet kan vara svårt. Vi rekommenderar att du ber de byggfirmor i Timmele som du funderar att anlita att ge referenser på tidigare utfört arbete. På så vis kan du kontakta tidigare kunder för att höra om dom var nöjda med byggfirman. Om du inte hittar någon byggfirma i Timmele som du vill anlita så finns det fler byggfirmor i Västra Götaland som du kan kontakta.